Directie / Backoffice / Staf

Athenos adviesgroep wordt geleid door Dick Bukman en Hendrik Redmeijer.

Hendrik Redmeijer heeft in 2011 Athenos adviesgroep opgericht, hij heeft vele jaren ervaring o.a. als organisatieadviseur en tevens managementervaring bij (advies)bureaus in de zakelijke dienstverlening en bij een grote verzekeringsmaatschappij opgedaan. Hij verzorgt daarnaast voor organisaties in de branche leergangen en / of workshops over bedrijfskundige dienstverlening.

Dick Bukman heeft als Directeur Bedrijven & Instellingen bij een grote handelsbank ervaring opgedaan over de bedrijfsvoering van diverse soorten ondernemingen. Die ervaring heeft hij als Directeur van een toonaangevende AOV-verzekeraar aangevuld met een uitvoerige kennis van arbeidsongeschiktheid.
Daarnaast heeft Dick als (interim-)manager gewerkt bij een grote financiële dienstverlener voor medisch professionals.

De senior bedrijfskundig adviseurs worden ondersteund en begeleid vanuit de centrale Backoffice die wordt geleid door Wirma Siemens. Ook is Michelle Haan werkzaam op de Backoffice.

Jan van Doorn RA ondersteunt Athenos adviesgroep als extern deskundige. Jan beschikt over ruime ervaring als controller en financieel manager bij grote bedrijven als Philips en KPN. Ook was hij jarenlang als financieel expert verbonden aan een groot advocatenkantoor in het Noorden van het land.  Hij is daarnaast al ruim tien jaar schaderekenaar op het gebied van personenschade. Jan is als docent en trainer onder andere verbonden aan Nyenrode Business Universiteit School of Accountancy en aan het Studiecentrum Rechtspleging.

Hendrik Redmeijer 06-27 04 56 81
h.redmeijer@athenos.nl
Dick Bukman 06-52 47 89 80
d.bukman@athenos.nl
Wirma Siemens 050-82 00 305
w.siemens@athenos.nl
Michelle Haan 050-82 00 305
m.haan@athenos.nl
Jan van Doorn 050 – 82 00 305
j.van.doorn@athenos.nl